Güvenli Kampüs Çalışmaları Devam Ediyor
24 Mart 2021 | 10:36

TSE Eğitim Dairesi Başkanlığı Başaraştırmacısı Meriç KARACAN ile TSE Sistem Belgelendirme Grup Başkanlığından Elif KIRBAŞ'ın katılımlarıyla "Güvenli Kampüs Çalışma Kurulu" bir araya gelerek yapılması planlanan protokol çerçevesinde bilgi alışverişinde bulundular.

Diğer Haberler

02-04-05-16-18-19 Nisan 2024 tarihlerinde Gazi Konser Salonu'nda, 17 Nisan 2024 tarihinde Gazi Eğitim Fakültesi F Blok Konferans Salonu'nda, 25 Nisan 2024 tarihinde Teknoloji Fakültesi Taşkent Binası Konser Salonu'nda Üniversitemiz akademik, idari ve sözleşmeli personel ile büro hizmetlerinde görevli sürekli işçi ve kamu işçisi (temizlik ve güvenlik görevlisi hariç) personeline yönelik  "İş Sağlığı ve Güvenliği Az Tehlikeli Sınıf Temel Eğitimi" konulu hizmet içi eğitim programlarının Nisan ayı gruplarına (8. Grup), Gazi Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörümüz İş Güvenliği Uzmanı Öğr. Gör. Mehmet GÜLSÜN, Koordinatör Yardımcımız İş Güvenliği Uzmanı Sibel KESKİN ve İlk Yardım Eğitimcisi Şirin BİLGİN eğitim vermişlerdir.

Üniversitemiz Birimlerinde kısmi zamanlı olarak çalışan öğrencilerin çalışma alanları sürekli değiştiği için az riskli, orta ve çok riskli alanlarda çalışma ihtimali göz önünde bulundurularak 13-14 Mart tarihlerinde Gazi Konser Salonunda 08.30-17.30 saatleri arasında İş Sağlığı ve Güvenliği Temel Eğitimi (çok tehlikeli) 16 saat ve yüz yüze verilmiştir.   

 “İş Sağlığı ve Güvenliği Az Tehlikeli Sınıf Temel Eğitim Programı” Gazi Konser Salonu’nda İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörümüz ve İş Güvenliği Uzmanı Öğr. Gör. Mehmet Gülsün, İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatör Yardımcısı ve İş Güvenliği Uzmanı Sibel Keskin ve İş Sağlığı ve Güvenliği İlk Yardım Eğitimcisi Şirin Bilgin tarafından gerçekleştirildi.

İş Sağlığı ve Güvenliği Az Tehlikeli Sınıf Temel Eğitimi Konulu Hizmet İçi Eğitim Programı 01-29 Mart 2024 tarihleri arasında düzenlenmiştir.

Üniversitemizin güncellenen misyonu ve yeni vizyonu

İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Politikası

background image