“İş Sağlığı ve Güvenliği Az Tehlikeli Sınıf Temel Eğitim Programı” Gazi Konser Salonu’nda İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörümüz ve İş Güvenliği Uzmanı Öğr. Gör. Mehmet Gülsün, İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatör Yardımcısı ve İş Güvenliği Uzmanı Sibel Keskin ve İş Sağlığı ve Güvenliği İlk Yardım Eğitimcisi Şirin Bilgin tarfından gerçekleştirildi.
22 Nisan 2024 | 16:48

Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen “İş Sağlığı ve Güvenliği Az Tehlikeli Sınıf Temel Eğitim” programları  Nisan ayında da devam ediyor. Mayıs ayında da yapılacak olan eğitimlerle birlikte toplam 15 grupta eğitim gerçekleştirilecektir.

 “İş Sağlığı ve Güvenliği Az Tehlikeli Sınıf Temel Eğitim Programı” Gazi Konser Salonu’nda yapıldı. Programın moderatörlüğünü Eğitim Şube Müdürü Ayça Tunçay üstlenirken, programda eğitmen olarak İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörümüz ve İş Güveliği Uzmanı Öğr. Gör. Mehmet Gülsün, İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğümüz Koordinatör Yardımcısı ve İş Güvenliği Uzmanı Sibel Keskin ve İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğümüz İlk Yardım Eğitimcisi Şirin Bilgin yer aldı. Eğitim toplantısı açılışına Personel Daire Başkanı Fahrettin Ecik ile İdari Mali İşler Daire Başkanı Aydın Kayaer, akademik, idari ve sözleşmeli personel ile büro hizmetlerinde görevli sürekli işçi ve kamu işçileri katıldı.

Açılışta söz alan Eğitim Şube Müdürü Ayça Tunçay, İş Sağlığı ve Güvenliği Az Tehlikeli Sınıf Temel Eğitim Programları vasıtasıyla Üniversitemizin tüm personelini güvenli bir iş ortamı sunmak adına bilgilendirmeyi amaçladıklarını söyledi. Hizmet içi eğitim programları düzenleyerek farkındalık oluşturmaya devam edeceklerini dile getiren Ayça Tunçay, programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

İdari Mali İşler Daire Başkanı Aydın Kayaer, Gazili olmanın ayrıcalığının farkındalığını hissettirmek ve bu farkındalığı yaşatmak adına hizmet içi eğitim programları düzenlemeye devam ettiklerini söyledi. Kayaer, çok farklı konularda eğitimler düzenleyerek Üniversitemiz personelinin kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak ve güncel konularda bilgi birikimlerini desteklemeyi amaçladıklarını ifade etti. 

Personel Daire Başkanı Fahrettin Ecik açılış konuşmasında, Personel Daire Başkanlığı olarak personelin gelişimine önem verdiklerini söyledi. İş Sağlığı ve Güvenliği Az Tehlikeli Sınıf Temel Eğitim Programı vasıtasıyla personelimizi bilgilendirmeyi amaçladıklarını ifade eden Ecik, programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Açılış konuşmaları sonrası Üniversitemiz İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörü Koordinatörü ve İş Güvenliği Uzmanı Öğr. Gör. Mehmet Gülsün, İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü Koordinatör Yardımcısı ve İş Güvenliği Uzmanı Sibel Keskin ve İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü İlk Yardım Eğitimcisi Şirin Bilgin eğitim sunumlarını gerçekleştirdiler.

Sunuma iş sağlığı ve güvenliğinin tanımını yaparak başlayan  İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörümüz ve İş Güvenliği Uzmanı Öğr. Gör. Mehmet Gülsün, iş sağlığı ve güvenliğinin hayatın her alanı için son derece önemli olduğunu anlattı. Üniversitemiz İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğünün çalışmaları hakkında da bilgi veren Öğr. Gör. Mehmet Gülsün, iş yerinde dikkat edilecek konulara işaret etti. Az tehlikeli sınıf temel eğitimi hakkında da açıklamalar yapan Üniversitemiz İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörü  ve İş Güvenliği Uzmanı Öğr. Gör. Mehmet Gülsün, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek sunumunu tamamladı.

Öğr. Gör. Mehmet Gülsün’ün konuşmasının ardından Sibel Keskin ve Sibel Bilgin sunumlarını yaptılar. Program, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.

-1 -1 -1
background image