Gazi Üniversitesi Afet ve Acil Durum Topluluğu, İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü ve AFAD'ın iş birliğiyle hayata geçirilen "Tam Donanımlı Araç ve Ekipmanlar ile Farkındalık Eğitimi, 8 Ocak 2024'te Teknoloji Fakültesi A Blok Konferans Salonu'nda yapıldı.
16 Ocak 2024 | 13:56

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'nın  öncülüğünde, Gazi Üniversitesi Afet ve Acil Durum Topluluğu, İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü ve AFAD'ın  iş birliğiyle hayata geçirilen "Tam Donanımlı Araç ve Ekipmanlar ile Farkındalık Eğitimi, 8 Ocak 2024" tarihinde Teknoloji Fakültesi A Blok Konferans Salonu'nda yoğun katılım ile başarıyla gerçekleştirildi. AFAD yetkilisi Uğur MEYDAN ve tecrübeli ekibi tarafından sunulan eğitimde, afet öncesi, sırası ve sonrasında atılması gereken adımlar detaylı bir şekilde anlatıldı. Katılımcılar, gerçekçi senaryolar ve interaktif sunumlarla afetlere hazırlıklı olmanın önemini kavradılar. Eğitim, katılımcılara afet durumlarında kullanılan araç ve ekipmanların tanıtımıyla son buldu.

-1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1